Adaptacija fasade i renoviranje i obnova vanjskih zidova

Adaptacija fasade kao obnovu fasade izvodimo kod vanjskih adaptacija na zgradama različitih namjena. Ukoliko mogućnosti ne dozvoljavaju izvedbu nove, ili je odluka naručitelja da se obnovi već postojeća fasada, pristupamo njezinoj obnovi odnosno adaptaciji

IZGLED I BOJA  KOD ADAPTACIJA FASADE ILI IZRADE NOVE FASADE
Izgled fasade, boje fasade, vrste materijala od koje je izrađena fasada, način na koji je izvedena, oštećenja…neki su od elemenata koji određuju slijedeće korake. Nakon analize pristupa se obnovi u postojećoj izvedbi.

Ukoliko je potrebno, izvodimo i hidroizolaciju. Završni čin može biti bojanje fasade radi ljepšeg izgleda i bolje uklopivosti u okolinu.

Adaptacija fasadeAdaptacija fasadeAdaptacijski radovi

Fasaderski radovi –  izrada fasade:
  • STIROPOR FASADE
  • KLASIČNE FASADE
  • TERMO FASADE

Fasade imaju i važnu ulogu štednje energije, te se uglavnom preporučaju stiropor fasade. Uz uštedu energije za grijanje, štede energiju i za hlađenje. Klima uređaji bez kojih je sve teže zamisliti život suvremenog čovjeka, potrošači su energije.

Adaptacijski radoviStiropor fasade štite unutrašnjost zgrada od pregrijavanja pri visokim vanjskim temperaturama i direktno utječu i na ovu vrstu potrošnje energije. Zimi ove fasade štite njezinu unutrašnjost od hladnoće.

Neovisno o razlozima Vaše odluke, “Adaptacije Rudi” Vam nude kvalitetnu izradu ili obnovu fasade, te Vam, kao i ostalim slučajevima, mogu jamčiti vrhunsku kvalitetu, prilagođenu Vašim mogućnostima.