Adaptacija kupaonice kod većih ili manjih prostora

Kupaonica bi u današnje vrijeme, osim svoje osnovne funkcije, trebala poslužiti i kao prostor potreban za opuštanje ili traženje osame nakon napornog radnog dana, ali omiljeno mjesto za zabavu mališana prije odlaska na spavanje.

adaptacija kupaoniceBoje i uzorci keramičkih pločica su raznoliki pa postoji nepregledan izbor podnih i zidnih pločica. Osim boje i uzoraka, keramičke pločice dijelimo prema kvaliteti i dimenziji. U posljednje vrijeme najviše se koriste keramičke pločice većih dimenzija. Kod odabira mi ćemo vas svakako savjetovati i ponuditi našu pomoć. Adaptacija kupaonice osim keramičkih pločica zahtjeva pažljivu pripremu podloge te kvalitetnu hidro izolaciju.

Adaptacija kupaonice kako kod malih tako i kod velikih prostora u stanu ili kući može izgledati još bolje. Ako se izabere adekvatna sanitarija; tuš, kada, wc školjka, bide, umivaonik i oprema; ormarići, ogledala, dodatna rasvjeta iznad umivaonika i drugo. Za manje prostore, svakako je najprikladnija tuš kabina sa staklenom stijenom ili kliznim vratima te kuponski namještaj izrađen po mjeri.

Boje u kupaonici

Adaptacija kupaonice

Nema sumnje da će i naredna godina biti obilježena pastelnim tonovima, idealnim opuštenu atmosferu. Među njima, pastelno roza, svjetlo plava, svjtlo žuta i svjetlo zelena boja. Ako se želite poigrati s drugim bojama, siva i bijela boja svakako se preporučuje. Gotovo sve pastelne boje i nijanse koje kombinirate međusobno će se slagati.

Bila velika ili mala, kupaonica mora postati lijepo uređeno mjesto u kojem ćete se ugodno osjećati. Adaptacija kupaonice mora pridonijeti atraktivnom dizajnu i funkcionalnost.

keramičarski radoviUređenje kupaonice uz jednostavne i izravne linije

Danas se jako cijeni jednostavnost kupaonice koja bez sumnje povećava prostor te ponuditi atmosferu koja ne opterećuje. Takva jednostavnost ne znači da je kupaonica dosadna i prazna već suprotno, da je udobno mjesto za opuštanje i uživanje.

Naša tvrtka Adaptacije Rudi potpuno će urediti vašu kupaonicu po sistemu ključ u ruke: skidanje starih te postavljanje novih pločica, zamjena i premještanje električnih i plinskih instalacija, dovodnih i odvodnih cijevi te ugradnja sanitarije, zamjena dovodnih i odvodnih cijevi, premještanje vodovodne, električne i plinske instalacije te hidro izolacija.

Podne i zidne pločice u kupaonici

Keramičke takozvane mozaik kupaonske pločice i dalje će biti prisutne u mnogim kupaonicama jer razbijaju monotoniju atmosfere. Preporučujemo postavljanje mozaik pločica na pod ili na zid. Ako imate malu kupaonicu jedan zid možete ukrasiti samo jednom bojom pločica, a ostale zidove opločiti pločicama s drugom bojom.

Tuš ili kada?

Istina je da su kupke u kadi odlične za opuštanje ali ne daju posebnu draž, posebno ne manjoj kupaonici. Nema sumnje da u posljednje vrijeme tuš kabina sve više prevladava. Razlog je vjerojatno, ubrzani način života s nedovoljno težnje za opuštanje. Funkcionalnost prostora za tuširanje je nepobitna, kod odjeljka za tuširanje, svakako ćete imati više prostora u kupaonici. Osim toga, dizajn boja i linija još će više dolaziti do izražaja.

Izbor izvođače adaptacijskih radova na uređenju kupaonice

Izaberite pouzdanog izvođača radova, tražite izradu troškova radova s materijalom ili bez materijala, ugovorite početak i završetak radova. Ako s našom tvrtkom dogovorite adaptaciju kupaonice s materijalom, sigurno ćete financijski biti u dobitku. Mi ćemo se besplatno pobrinuti za dopremu materijala koji sami izaberete.


Adaptacija kupaonice po sistemu KLJUČ u RUKE

Nudimo Vam kompletnu uslugu preuređenja Vaše kupaonice brzo i povoljno

 

Naša tvrtka Adaptacije Rudi nudi vam uslugu adaptacije kupaonice po sistemu ključ u ruke. Adaptacija kupaonice po sistemu ključ u ruke je povoljniji za naručitelja jer sve radove obavljamo u cijelosti po dogovorenoj nižoj cijeni nego što je to kod pojedinačnih radova.

 

Adaptacija kupaonice prema površini koju je potrebno urediti:

MANJA / adaptacija kupaonice do 5 m2
SREDNJA / adaptacija kupaonice od 5 m2 do 15 m2
VEĆA / adaptacija kupaonice više od 15 m2

Nije ista cijena po m2 za malu ili veliku kupaonicu, posebno kada se radi o uređenju kupaonice po sistemu ključ u ruke. Cijena adaptacije većih kupaonica može biti do 30% manja po m2 nego adaptacija male kupaonice.
 

Planiranje

Svi radovi se detaljno se planiraju prije početka adaptacija dok se nakon završetka adaptacija obavlja pregled i primopredaja kupaonice. Ponudit ćemo vam najbolje savjete za pronaženja najoptimalnijih rješenja. Najprije ćemo pogledati vašu kupaonicu i analizirati situaciju, zatim ćemo se posavjetovati s vama i prilagoditi se vašim željama, pripremiti osnovni dizajn i skicu kupaonice.

Tada ćemo odabrati realno vrijeme izvedbe radova. Napravit ćemo točnu procjenu. Ako ne dođe do promjene u vašoj narudžbi ili hitnim intervencijama tijekom izvođenja radova, jamčimo da se cijena ponude adaptacije kupaonice neće mijenjati. .

U slučaju da si naručitelj radova sam kupuje materijal, keramiku (keramičke pločice) i sanitariju za kupaonicu, naša će tvrtka osigurati besplatnu dopremu. Uređenje kupaonice, skidanje starih te postavljanje novih pločica, zamjena i premještanje električnih i plinskih instalacija, dovodnih i odvodnih cijevi te ugradnja sanitarije i drugo.

Zaključak

Adaptacija kupaonice po sistemu ključ u ruke podrazumijeva kompletno, temeljito uređenje kupaonice. Uključuje niz radova kao što je zamjena vodovodnih cijevi, zamjena plinske i električne instalacije, hidro izolacija, žbukanje, izrada glazure i keramičarski radovi. Cijena adaptacije kupaonice dogovara se po m2 s vašim ili našim materijalom.

Adaptacija kupaonice po sistemu ključ u ruke obuhvaća:
 • uklanjanje starih pločica sa zidova i poda
 • rušenja, demontažu i odvoz otpada na deponij
 • demontaža i ugradnja stolarije
 • preseljenje i ugradnja vodovodnih instalacija
 • preseljenje i ugradnja električne instalacije
 • preseljenje i ugradnja plinske instalacije te zamjena radijatora
 • zidanje, betonski radovi, žbukanje i glazura
 • izvedba hidro izolacije
 • silikoniranje kupaonice
 • keramički radovi, postavljanje zidne i podne pločice
 • montaža sanitarije, ugradnja wc školjke, umivaonik i ugradnja kade
 • opremanje kupaonice kupaonskim namještajem

ADAPTACIJE RUDI

Obratite nam se bez obaveze, nazovite nas i riješite nedoumice prije uređenja kupaonice. Izvodimo adaptacije u objektima svih stilova, tako da smo u mogućnosti i u Vašem prostoru koji zahtjeva renoviranje, izvesti ono što Vi želite i urediti ga po Vašoj zamisli. Osim vrhunskom izvedbom radova na uređenju kupaonice pomoći ćemo stručnim savjetom, najboljim rješenjima i idejama. Nudimo Vam kompletnu uslugu za uređenje kupaonice ključ u ruke – brzo i povoljno (niska cijena radova). Cijena adaptacije kupaonice po m2 detaljnije ..

Kvaliteta adaptacijskih radova, korektnost i pouzdanost – Adaptacije Rudi d.o.o..