Adaptacija kuće ključ u ruke

Adaptacija stanova

Adaptacija stanova po principu ključ u ruke

Adaptacija stanova ključ u ruke podrazumijevaju građevinske i obrtničke radove kod uređenja unutrašnjih prostorija. Uređenje stana, kuće, potkrovlja ili okućnice uključuje lepezu obrtničkih radova među kojima ističemo sljedeće.

Zidarske radove – zidanje zidova, instalaterske radove – elektroinstalacija, vodovodna instalacije, plinska instalacija, suha gradnja – izrada pregradnih zidova i stropa od knauf i rigips ploče, soboslikarske radove, keramičarske radove, podopolagačke radove ugradnja prozora i vrata.

Adaptacija stanova ključ u ruke je najisplativiji način kod izvođenja adaptacijskih radova. Osim financijske isplativosti, velika je ušteda vremena, ne samo u ponovnom angažiranju više različitih izvođača, nego treba voditi računa i o gubicima vremena i remećenju posla ili privatnog života zbog izvođenja radova.

Adaptacija stanova
Adaptacija stanova

Adaptacija stanova RUDI gradnja

Naša je specifičnost da se pri tome maksimalno Vama prilagođavamo, a što se ogleda u brizi i oko najsitnijih detalja prilikom izvedbe radova. Kreativnost nam omogućuje izvedbu u koju je utkana Vaša zamisao vidljiva upravo u detaljima kojima želite ostvariti određeni ugođaj ili postići određeni efekt u vašoj renoviranoj kući. Maksimalna prilagodba i uklopivost u dekor cijelog prostora ili kuće, koja uvažava ne samo Vaše zamisli nego i namjenu prostora, druga je značajka naše prepoznatljivosti.

Parketarski radovi
Parketarski radovi

Mi Vam, međutim, ne nudimo samo adaptacijske radove, nego vam nudimo kompletnu stručnu pomoć i podršku prilikom svih nedoumica, pa i onda kada se radi o spomenutim detaljima. Nudimo Vam, dakle, kompletnu i profesionalnu uslugu od početnog planiranja, idejnih rješenja, izbora materijala, izbora sanitarije itd.. U našem smo djelovanju potpuno usmjereni na vaš objekat, na Vas i Vaše potrebe, narudžbe ili zahtjeve. Ako materijal kupujete sami, rado ćemo Vam ga dostaviti iz skladišta građevinskog materijala ili trgovine u kojoj ste ga kupili.

Naša tvrtka je graditeljska tvrtka, osnovana s ciljem pružanja kvalitetnih, što sveobuhvatnijih usluga, kako bi na jednom mjestu pronašli niz nješenja vezanih uz Vaše potrebe s područja gradnje i graditeljskih radova. Cilj nam je dati što pouzdaniju informaciju, dogovoriti rokove početka i završetka gradnje bez odstupanja, ponuditi najpovoljniju cijenu na tržištu građevinskih ponuđača radova i zadovoljiti svakog klijenta nako zavrenih radova.

Mi smo tvrtke s dugogodišnjim iskustvom u građevinskim radovima koji se najčešće odnose na uređenje,  renoviranje, adaptaciju stana, kuće, poslovnih prostorija i adaptaciju apartmana  te adapracju kuća za odmor.

Prema potrebi uz adaptaciju stana ili kuće obavljamo kompletnu demontažu interijera (odvoz, skladištenje i ponovnu montažu), rušenje pregradnih zidova i odvoz otpada.

Izvodimo sljedeće adaptacijske radove: zidanje, žbukanje, izrada glazure, suha gradnja, knauf i rigips, keramičarski radovi, elektro instalaterski radovi, hidroizolacijski radovi, parketarski radovi, soboslikarski radovi, vodoinstalaterski radovi, ugradnja PVC stolarije.

Adaptacija apartmana
Adaptacija apartmana

Izvedbeni aranžmani adaptacijskih radova po sistemu ključ u ruke

Kako bismo Vam olakšali izbor naše ponude, naše smo usluge podijelili na slijedeće kategorije:

 1. Adaptacija stana i kuće
 2. Adaptacija potkrovlja
 3. Adaptacija apartmana
 4. Adaptacija poslovnog prostora

Obrtnički radovi

 1. Izolaterski radovi – toplinska i hido izolacija
 2. Instalaterski radovi – elektoinstalaterski, vodoinstalaterski i plinske instalacije
 3. Suha gradnja – pregrađivanje prostorija i spušteni stropovi knauf i rigips pločama
 4. Podopolagački radovi – postavljanje parketa, laminata i brodskog poda
 5. Soboslikarski radovi – struganje, gletanje i bojanje ziodova
 6. Keramičarsko kamenarski radovi – postavljanje keramičkik pločica i kamenih gazišta na stepenice
 7. Zidarski radovi – zidanje pregradnih zidova, žbukanje i izrada glezure
 8. Stolarsko staklarski radovi – ugradnja drvene ili plastične stolarije

Sve izvedbe obrničko adaptacijskih radova obavlja profesionalno i dogovorenom terminu. Nakon završetka radova vodimo brigu da prostorije u stanu kući budu očišćene od otpada i prašine. Otpadni materijal oko kuće bit će odvežen na otpad o našem trošku.

Izvedba radova s materijalom ili bez njega?

Napominjemo da sve radove možemo obaviti sa svojim vrhunskim materijalom kojeg nabavljamo po nižoj cijeni nego što ga možete sami nabaviti te smatramo da je ova opcija isplativija za vaš financijski proačun.

Treba li vam povoljna i kvalitetna adaptacija stana, svakako nam se obratite.