Prije nego što krenete s adaptacijom kuće ili renoviranjem stana potrebno je definirati dvije osnovne komponente a to su svrha renoviranja i financijska ulaganja. Adaptacija stana, renoviranje kuće, adaptacija kupaonice ili poslovnog prostora ovisi o opsegu uređenja te vremenu koje ste predvidjeli za uređenje:

Najjednostavniji i najjeftiniji način za renoviranje kuće je dobro se upoznati s mogućim adaptacijskim zahvatima te s potencionalnim izvođačem građevinskih odnosno adaptacijskih radova.

Kada je riječ o izvođaču adaptacija stana ključ u ruke te povoljnoj cijeni radov, naša tvrka ADAPTACIJE RUDI Vam stoji na raspolaganju.

Adaptacija stanaIzvodimo sve vrste adaptacijsko-završnih radova po sistemu ključ u ruke ali isto tako i pojedinačnih obrtničkih radova:

  • zidarski radovi – žbukanje i izrada glazure
  • soboslikarski radovi (struganje, gletanje i bojanje zidova)
  • keramičarski radovi (postavljanje keramičkih pločica)
  • zamjena podnih obloga – parketarski i podopolagački radovi (postavljanje parketa i laminata)
  • elektroistalacije, plinoinstalacije i vodovodne instalacije
  • suha gradnja gips kartonski radovi knauf i rigips izvedbi (pregradni zid i spušteni strop)
  • nabavljamo i montiramo PVC stolariju (PVC prozori i PVC vrata)
  • ugrađujemo klima uređaje, centralna grijanja

Adaptacija stanaADAPTACIJA STANA UZ ISKUSNU I DOBRO ORGANIZIRANU TVRTKU

Sa svakim naručiteljem naših radova i usluga razvijamo dugoročne odnose temeljene na potrebama klijenata, najboljih izvođačkih ali i financijskih rješenja. Iskustvom i znanjem nastojat ćemo ostvariti Vaše želje, maksimalno se posvetiti svim Vašim zahtjevima prije i u toku radova.

Adaptacija stanaMANJI ADAPTACIJSKI RADOVI

Izvođenje manjih adaptacijskih zahvata ne uključuje manje financijske troškove, budući da je građevinski materijal danas prilično jeftini a konkurencija je žešća nego ikada. Što se tiče vremena potrebnog za obavljanje manjih adaptacijskih radova, cijena je minimalna i ovisi o veličini prostorije, npr. kod adaptacije kupaonice do 10m2 ili kod adaptacije garsonjere do 30m2 gdje je utrošak materijala minimalan zbog isto tako prilično male kvadrature prostorije koja se renovira.

Adaptacija stana po m2VEĆI ADAPTACIJSKI RADOVI

Detaljno renoviranje kuće ili stana uključuje temeljito uređenje sa svim završnim radovima. Najčešće opsežni zahvati renoviranja sprovode se kod prenamjene prostora. Zatim kod zamjene postojećih komunikacija te zamjene stare stolarije, ugradnje vrata i prozora. Kod adaptacije kupaonice ključ u ruke izvodi se zamjena dovodnih i odvodnih cijeve, sanitarije i spajanje uređaja na vodovodnu i električnu instalaciju. Renoviranje može trajati više tjedana te zahtijeva veće financijske troškove.

Adaptacija kupaonice po m2RENOVIRANJE STANA I KUPAONICE

Adaptacijske radove podijelili smo u dvije najčešće tražene grupacije. Kao najveća je adaptacija stana ključ u ruke cijena radova po m2 ili adaptacija kuće a uključuje sveobuhvatno uređenje svake prostorija. Kao druga iz grupe je adaptacija kupaonice po m2 ključ u ruke. Adaptacija kupaonice po m2 podjeljena je na; adaptacija kupaonice do 10m2 i adaptacija kupaonice preko 10m2.

Detaljnije o cijenama adaptacijskih radova

Knauf i Rigips / Adaptacija fasade / Adaptacija interijera / Adaptacija kuće / Adaptacija kuhinje / Adaptacija kupaonice / Adaptacija lokala / Adaptacija poslovnog prostora / Adaptacija potkrovlja / Adaptacija stana / Adaptacija starih kuća / Adaptacija zgrade / Eksklusivne adaptacije