Tvrtka „Adaptacije Rudi“ osnovana je i registrirana za izvođenje svih građevinskih, instalaterskih, završnih, krovopokrivačkih radova na adaptacijama i uređenju svih vrsta prostora i objekata i okućnica. Posljednjih godina intezivnije izvodimo adaptacijske radove i to adaptacija stana, adaptacija kuće i poslovnog prostora. Također obavljamo gradnju objekata, kuča, vila, vikendica i garaža.

Navedene djelatnosti izvodimo na unutarnjim i vanjskim djelovima građevina sa uključivom izvedbom svih podopolagačkih, soboslikarsko ličilačkim radovima kao i izvođenju radova iz knauf elemenata, a vršimo i oslikavanje zidova stanova i interijera te poslovnih prostora, restorana, caffe barova, hotela i drugo.

Nove tehnologije svakodnevno zasipaju graditeljsko tržište novitetima koje bezbroj puta izazivaju velike nedoumice. Kako je izbor adekvatnih materijala često presudan za kvalitetnu izvedbu, ali i za najbolje rješenje u konkretnoj situaciji, naša Vam tvrtka stoji na raspolaganju svim potrebnim informacijama i konkretnim stručnim sugestijama.

Pružamo usluge izrade projektne dokumentacije, izrade troškovnika, ishodovanje dozvola, atesta, savjetovanja prilikom adaptacija i uređenja interijera, nabave opreme i materijala. Možemo Vam ponuditi i opremanje Vaših interijera i objekata namještajem po mjeri.

Uz to smo Vam spremni ponuditi i svoja vlastita, stručna rješenja i projekte, kako biste dobili što kompletniju i kvalitetniju uslugu, ali i da se oslobodite nepotrebnih briga, te se posvetite svojoj djelatnosti.

Atesti i ostala dokumentacija / Stručni savjeti / Ugradbeni namještaj