Gradnja kuće

Gradnja kuće

Gradnja kuće / izgradnja objekata

Izgradnja obiteljskih kuća, vikendica i ostalih objekata do 400 m četvornih, aranžmanom ključ u ruke. Se svakim danom sve više dokazuje kao najisplativiji, najfunkcionalniji i najadekvatniji način gradnje.

Ovim je načinom nužno sve definirati, što isključuje, uvjek najskuplja gradnja kuće, improvizatorska rješenja koja se mijenjaju od situacije do situacije.

Ušteda vremena i energije, umjesto rasipanja koje je prisutno u opetovanom angažiranju više različitih izvođaća, nadzor pouzdane osobe uz povjerenje u glavnog izvođača, isključuju neizvjesnost i nervozu te omogućuju da se u miru posvetite svom poslu.

Adaptacije Rudi Vam nudi svoju izvedbu cijelog Vašeg projekta kada je u pitanju gradnja kuće. Ako nemate izrađen projekt ili projektnu dokumentaciju prije gradnje kuće mi ćemo Vam u sklopu našeg aranžmana ponuditi naša rješenja i njegovu izradu. Naše su izvedbe, dosada, uključivale najraznovrsniju gradnju objekata: standardne obiteljske kuće, kamene kuće, moderno dizajnirani objekti, urbane vile, vikendice ranih izvedbi. Sve ovo govori da ćemo i Vaš objekat izgraditi maksimalno kvalitetno, neovisno o materijalu koji se koristi, dizajnerskim rješenjima, stilu.

Kompletna riješenja

Vama je ovo jamstvo da ćete dobiti svoju kuću, vilu, vikendicu, trgovinu, lijepu i atraktivnu dugi niz godina, kao i prvog dana. Za one koji žele kompletniju uslugu na jednom mjestu, nudimo i kompletno opremanje namještajem po mjeri, prilagođeno Vašem objektu, s mogućnošću ugradnje svih potrebnih aparata i opreme.

Prilagođavamo se Vašim potrebama

Izvedbu izgradnje Vašeg objekta, sa svim detaljima i uvjetima, definiramo u prethodnim razgovorima. U svemu nam je nit vodilja želja investitora-naručitelja. Nastojat ćemo se maksimalno prilagoditi Vašim potrebama i mogućnostima. Napominjemo da je uz kopletnu izvedbu, moguća i roh-bau izvedba.

Gradnja kuće uz provjereni građevinski materijal

Radimo isključivo s vrhunskim materijalima, a u radove uključujemo samo kvalitetne i provjerene kooperante. Želimo uvijek iznova naglasiti našu brigu oko detalja, koji će osigurati izvedbu u kojoj su u potpunosti utkane Vaše želje. Ovo je bitno, jer ćete na taj način ostvariti svoj stil i zaista se, u Vašoj kući osjećati “kod kuće”.

Detalji

Briga oko detalja je dio naše tradicije koja i djelom potvrđuje da svakom djeliću posla pristupamo maksimalno odgovorno i profesinalno.

Nazovite-informirajte se-naručite!