Gradnja kuće uključuje niz građevinskih radova sastavljenih od pojedinačnih obrtničkih usluga povezanih u cjelinu. Iskopi temelja i podruma, zidarski radovi, fasaderski i krovopokrivački radovi, soboslikarski i keramičarski radovi itd.. Gradnja kuće zahtjeva vrhunsku kvalitetu svakog pojedinog posla te sposobnosti izvedbe istog za različite naručitelje s različitim zahtjevima. Zato je izuzetno važna povezanost i usklađenost svakog segmenta radova, profesionalnost, stručnost i preciznost izvođača.

Gradnja kuće

Kvalitetom svih radova, opremljenošću i stručnošću možemo zadovoljiti i najzahtjevnije investitore – naručitelje. Bez obzira na stil gradnje kuće, vrstu objekta (ili prostora) i njegovu namjenu. Višegodišnjim radom na tržištu “Adaptacije Rudi” je usvojio i njeguje europsku poslovnu filozofiju i profesionalnu etiku gradnje. Okrenuti smo tržištu i njegovim izazovima svjesni svojih mogućnosti.

Otvoreni smo i Vašim potrebama s jamstvom da ćete se moći uvjeriti u sve navedeno, bez obzira koji od navedenih građevinskih radova zatražite. Slogan “korektno i pošteno” nije fraza, nego temelj na kojoj se gradi uspješnost i prepoznatljivost naše tvrtke kada je u pitanju gradnja kuće.

OSNOVNI KONCEPT KOD GRADNJE KUĆE

Proces izgradnje novog doma prethodi razmatranju ideje o tome što zapravo želimo. Opredijeliti se za najbolji način o izgledu unutrašnjih prostorija prethodi kvalitetna osnovna ideja o tome što bi objekt trebao sadržavati kako bi se njihova unutrašnjost zadovoljila sve elemente udobnog i ugodnog življenja.

U svakom slučaju postoji mnogo opcija, a kako bi razmještaj prostorija u kući bio potpuno adekvatam Vašem načinu života, svakako se posavjetujte s profesionalnim dizajnerom interijera. Potrebno je usuglasiti nekoliko opcija sa samim sobom ili sa svojom obitelji dok pripremate projekt za svoju novu kuću ili vikendicu. Vaš novi objekt mora biti udoban i krajnje praktičan.

Prije nego što projektirate, dizajnirate i izgraditi svoj dom, nazovite nas, mi ćemo razgovarati s vama, ponuditi ideje i rješenja koja će Vas očarati. Mi ćemo vam omogućiti da u svojem interijeru uživate u svakoj prillici,  kada radite, zabavljate se ili se opuštate.

Mi ćemo vam pomoći i dati najbolje rješenje i odgovor, jer znamo da gradnja kuće ili vikendice na pojedinom projektu bude prilično inspirativna, ali i odgovoran zadatak za sve nas.

Gradnja kućeGradnja kućeGradnja kuće

Iskop zemlje / Rušenja objekata i odvoz / Betonski radovi / Zidarski radovi / Izrada hidroizolacije / Izrada glazure (estrih) / Termoizolacije / Fasaderski radovi / Žbukanje / Soboslikarsk radovi / Keramičarski radovi (postavljanje pločica) / Podopolagački radovi / Ugradnja stolarije / Krovopokrivački radovi / Ugradnja krovnih prozora i krovnih kućica / Knauf i Rigips (suhozid) / Dijamantno rezanje i bušenje betona