U instaliranju sustava za centralno grijanje koristimo opremu renomiranih proizvođača poput Vaillanta, Buderusa, Weismanna.

Vaillant je jedan od vodećih Europskih proizodača opreme za grijanje, sanitarne instalacije i klima instalacije. Njegovi su proizvodi među vodećima u svijetu dizajna i inovativnosti.

Trendovi i standardi

Trendovi i standardi na području instaliranja centralnih crijanja nudi niz mogućnosti kako bi svatko mogao pronaći najbolji način izvedbe i najbolji sustav primjeren mogućnostima, potrebama klijenta i rješenja koje nudi najnovija tehnologija, oslonjena na provjerenu kvalitetu.

Investicije

Kako se radi o osjetljivoj investiciji, financijski faktor je vrlo bitan. Stoga će dobro poznavanje svih mogućih varijanti i različitih sustava i proizvođača, dovesti do toga da za najoptimalniju cijenu, primjereno Vašim uvjetima, dobijete najbolje grijanje. U ponudi su tako izvedbe centralnih grijanja na sve vrste energenata (kruto gorivo, tekuće gorivo, plin…). Usluga također uključuje pomoć pri izboru opreme.

Najviša razina kvalitete radova je zajamčena.

Instaliranje se centralnih grijanja odnosi na sve vrste namjena prostora ili objekta: od obiteljskih kuća, stanova, stambenih zgrada, poslovnih, proizvodnih prostora i hala, objekata javne namjene (škole, vrtići, bolnice, poslovne zgrade…) urbanih vila i turističkih objekata.

Nazovite i rješite instaliranje centralnog grijanja na najkvalitetniji način.