Plinoinstalaterski radovi “Adaptacije Rudi” je iskusan, mobilan i stručan tim s licenciranim majstorima iza kojih je višegodišnje iskustvo u poslovima montaže i instalacija sustava za plin. Naša Vam tvrtka nudi vrhunske plinoinstalaterske radovi za koje Vam je na raspolaganju kompletna Vaillant oprema, koju ova tvrtka montira ali i osigurava preko ovlaštenih distributera.
Naš je moto “Sve na jednom mjestu” a praksa je pokazala da je to, osim što je najkvalitetnije, ujedno i najjeftinije rješenje. S obzirom da se radi o provjerenom proizvođaču plinoinstalaterske opreme i plinskih sustava, kvaliteta je zajamčena.

Plinski bojleriPlinoinstalaterPlinoinstalaterski radovi

Plinoinstalaterski radovi – uvođenje plina

Plinoinstalaterski radoviUvođenje plina i radovi s plinskim instalacijama su vrlo osjetljivo područje, gdje nestručnost i nekvaliteta mogu dovesti do katastrofalnih posljedica.
Stoga u plinoinstalaterskoj djelatnosti „Adaptacije Rudi “nudi aranžman u koji je uključeno ovlaštenje i licenca GPZ ZA SVU SNAGU POTROŠAČA (uključujući uz kućanstva, urede, trgovine i najveće potrošače kao i industrijske pogone).
Organiziramo kompletnu uslugu montiranja brojila, kompletnih kućnih priključaka te puštanja sustava u rad.

Usluga plinoinstalaterski radovi uključuje i sanaciju plinskih instalacija.

Plinske instalacijeUz prihvatljive cijene, više nego korektan i profesionalan pristup poslu i naručitelju, s ponosom možemo reći da naša referentna lista broji na desetke stanova, kuća, poslovnih prostor. I iste smo prostore instalirali ne samo Vaillant, nego u prvom redu kvalitetne i provjerene sustave koji su naša najbolja preporuka, jer je iza njih isto toliko zadovoljnih naručitelja. Ovo je poziv i Vama, da uz provjerenu i kvalitetnu opremu i instalacije, osigurate sebi i provjerene izvođače koji su jamstvo dugoročne funkcionalnsti instaliranih plinoistalacija i sustava.

Od instaliranja plinoinstalacija do puštanja sistema u pogon

uvođenje plinskih instalacija u objekte

 • – montaža (instalacija) brojila
  – montaža (instalacija) kućnih priključaka
 • spajanje svih uređaja i peći na plin
 • kompletnu vanjsku i unutarnju izvedbu do montaže sanitarija
 • održavanje plinskih uređaja
 • čišćenje uređaja od kamenca
 • servis

Plinoinstalaterski radovi uključuju i sanaciju plinskih instalacija

Na prvom je mjestu funkcionalnost sistema koji se instalira. Slijedi ekonomičnost, odnosno štedljivost sistema, a kvaliteta izvedbe nezamisliva je i besmislena bez prve dvije komponente.

Izvedba centralnog grijanja

U ponudi su svi poznati sistemi:

 • Buderus
 • Vaillant
 • Weisman
 • Junkers

U uslugu plinoinstalaterskih radova je uključen servis

Iako se radi sa svim sistemima bira se onaj koji će u konkretnoj situaciji najbolje zadovoljiti. Naravno da je pri tom ipak presudna želja naručitelja.

Plinoinstalaterski radovi – Adaptacije Rudi