Standard života i klimatske promjene su uvjetovali da je klima uređaj postao nezaobilazni dio života i rada čovjeka današnjice. Tako “umjetna klima” postaje osnovni čimbenik za udovoljenje sve većih zahtjeva za stvaranje najoptimalnijeg klimatskog okruženja u stanovanju i radu.

“Adaptacije Rudi” montira samo vrhunske svjetske klima uređaje kao što su: Toshiba, Panasonic, LG, Haier.

 Od niza različitih tipova i izvedbi klimatizacijskih sustava (split uređaji, prozorski, specijalizirani kanalski, podno-stropni, kazetni, inverterski uređaji – inverteri), a ovisno o Vašim zahtjevima i namjeni prostora u koji se sustav instalira, preporučit ćemo vam najbolje rješenje za Vas.

U pravilu većina uređaja omogućava grijanje, hlađenje i ovlaživanje. Za vrhunske uređaje i sisteme Vam možemo ponuditi svu tehničku podršku i servis istih. Redovnim servisiranjem klima uređaja ugrađenih od strane naših montažera, korisnici naših usluga će uređajima i sistemima produžiti vijek kvalitetnog rada, što će Vas poštedjeti nepotrebnih kvarova koji iziskuju troškove, gubitak vremena…

Suvremeni klima uređaji prilagođeni su životnim potrebama i potrebama rada korisnika. Pružaju maksimalni komfor. Njima se jednostavno rukuje i jednostavno se održavaju. Osiguravaju optimalne uvjete za ugodan boravak u prostoru.

Zadovoljavaju tehnološke, zdravstvene i ekološke kriterije, nabrojit ćemo neke:

  • mala potrošnja energije
  • bešuman rad
  • mikrofilteri za filtraciju prašine, peludi i grinja
  • primjena ekološkog freona
  • daljinski upravljač s LCD dispayom s mogućnosti programiranja
  • jednostavan odabir načina rada: (hlađenje, grijanje, odvlaživanje )
  • oblikom i dimenzijama lako uklopivi u prostor

U našoj se tvrtki konstantno prati i primjenjuje tehnološki napredak i proširuje se asortiman usluga.

ASORTIMANOM USLUGA I OPREME zadovoljavamo potrebe svih naših klijenata, a možemo pružiti vrhunsku uslugu instaliranja i servisa za sve Vaše:
“obiteljske kuće, stanove, poslovne, ugostiteljske, trgovačke i ostale prostore”.

 Naša firma nudi kompletne usluge, što podrazumijeva izlazak na teren i snimanje prostora ili objekta, analiziranje i izrada troškovnika i na kraju, izvođenje radova uz isporuku opreme i instalacijskih materijala, ali po najpovoljnijim cijenama.Naša se ponuda odnosi i na zahtjevnije objekte kao što su stambene zgrade, sportske dvorane, proizvodni pogoni, hoteli, javni objekti (škole, vrtići, ambulante, domovi zdravlja) itd.

Spremni smo na sva Vaša pitanja i pomoći Vam da izaberete upravo ono što Vam je potrebno.

“Adaptacije Rudi” će kvalitetnom izvedbom i savjesnim servisiranjem učiniti da se ubrojite među tisuće naših zadovoljnih klijenata.