Uređenje interijera

Nije svejedno u kakvom prostoru živimo ili radimo. Taj prostor treba biti funkcionalan, udoban i atraktivan. Ukoliko to nije postignuto njegovom izgradnjom, da bi takav postao, vršimo njegovu adaptaciju. Cjelovitim aranžmanom “Ključ u ruke”. “Adaptacije Rudi” nude širok spektar usluga za kompletno pitanje unutarnjeg uređenja i preuređenja prostora. Uključuju sve potrebne građevinske, soboslikarske i keramičarske radove te montiranje svih insalacija uz mogućnost opremanja Vašeg interijera namještajem izređenim po mjeri.

Od obiteljskih kuća svih izvedbi, stanova, do moderno dizajniranih stambenih, poslovnih, ugostiteljskih ili turističkih prostora, apartmanskih naselja…naša se tvrtka nebrojeno puta istakla efektnošću i kvalitetom radova. Izvodili smo adaptacije u objektima najrazličitijih stilova, tako da smo u mogućnosti i u Vašem prostoru koji zahtjeva adaptaciju, izvesti ono što Vi želite i urediti ga po Vašoj zamisli.

Brojne reference, koje obuhvaćaju reprezentativne poslovne, trgovačke i javne prostore i objekte, te elitne četvrti pojedinih gradova, najbolje su ogledalo naše kvalitete, znanja i prilagodljivosti želji naručitelja-investitora. One su jamstvo i Vama, da ćete dobiti najbolja rješenja i vrhunsku izvedbu Vaših zamisli i želja, što će na kraju rezultirati Vašim zadovoljstvom.

 

Uređenje interijera je zahtjevan zahvat koji traži odgovore na niz nedoumica: odabira stila, boja, materijala kao i definiranja općeg ugođaja prostora (optičko povećanje ili smanjenje prostora, korigiranje visine, uvođenje veće količine svjetla ili povezivanje prostora, ugradnja odgovarajućih materijala te odabir pravilnih elemenata opreme). Prije toga je nužno definirati namjenu prostora i sadržaje koji će se u njemu odvijati.

Završni građevinski radovi “Adaptacije Rudi” nude rješenja za pitanje kompletnog unutarnjeg uređenja i preuređenja prostora.

Sistemom “ključ u ruke”, uključeni su:
 • svi potrebni građevinski zahvati i radovi
 • rušenja i odvoz šute, starih instalacija, radijatora, sanitarija…
 • soboslikarski radovi
 • keramičarski radovi
 • kamenarski radovi
 • podopolagačko-parketarski radovi
 • ugradnja alu i pvc stolarije
 • izvedba svih instalacija
 • montaža klime i ventilacije
 • gipskartonaska tehnika Knauf i Rigips

Od kamenih i klasičnih kuća, stanova, do moderno dizajniranih stambenih, poslovnih ili turističkih prostora, naša se tvrtka nebrojeno puta istakla efektnošću i kvalitetom radova.

Preuređenjem interijera se unosi svježina i novi ugođaj u prostor. Sam postupak treba biti vrlo temeljit i promišljen i izveden planski kako bi se izbjegle sve neželjene situacije, ali i kako bi se skratilo vrijeme izvođenja radova te pratili predviđeni troškovi.
Prostor karakteriziraju prozračnost i dobra dnevna osvijetljenost, kvalitetno je i bezvremensko rješenje!

Mi Vam nudimo adaptaciju Vašeg interijera koja će stvoriti prostor kakav ste oduvijek željeli…

Detalji uređenja i efekti


Detalji u uređenjima imaju presudnu ulogu. Stoga se izvedbe detalja koriste za stvaranje željenog ambijenta koji omogućuje traženi efekt cjelokupne kompozicije objekta ili prostora. Adaptacije Rudi nude širok spektar različitih izvedbi iste zamisli. Sposobnost i univerzalnost naših djelatnika u izvedbi pojedinačnih radova kod adaptacije stana. Rezultat su dugogodišnje prakse i profesionalnog pristupa uz kreativnost i ljubav prema poslu, samo su polazne točke.

 • Dekorativna opločavanja kamenom (vanjskih i unutarnjih zidnih površina, kamina)
 • Dekorativni obzidi dekorativnom opekom (pročelja objekta, ograde, pregradni zidovi)
 • Dekorativna zidanja (konobe, vinski podrumi, restorani i lokali)
 • Postava svih vrsta parketa u različitim izvedbama
 • Postavljanje keramike na različite načine (mozaici, kružna postavljanja, kombiniranje pločica različite veličine i boja)
 • Dekorativna obrada i postavljanje drveta

Svojim repertoarom efektnih izvedbi u mogućnosti smo stvoriti efekt koji želite ostvariti i omogućiti Vam boravak i rad u interijeru kakav oduvjek želite.

Profesionalnost kvaliteta i povoljna cijena = Uređenje Interijera Adaptacije Rudi d.o.o..