“Adaptacije Rudi” je visokoprofesionalan tim. Odlikuje nas dobra organiziranost, ažurnost, kvaliteta radova i korektan odnos prema naučitelju posla, ali i samom poslu.

U višegodišnjem uspješnom radu njegujemo standarde kvalitete koji uključuju profesionalnu etiku u kojoj je riječ „fušeraj“ strano tijelo u punom smislu riječi u samom razmišljanju o poslu. Naši standardi profesionalnosti obavezno uključuju urednost i čistoću.

Svjesni da samo dobro odrađen posao može garantirati poslove u budućnosti, sve smo dosadašnje poslove odrađivali maksimalno korektno, ažurno i profesionalno, te smo na tržištu prepoznati kao pouzdan partner.

Područje je našeg djelovanja cijela Hrvatska. Želimo naglasiti našu prilagodljivost narudžbama investitora. Pod ovim podrazumjevamo sposobnst naših majstora da pri izvedbi koriste sve vrste materijala na način kojm će izvesti i ono što je potrebno za isticanje detalja koji su Vama važni. Naša je nit vodilja želja naručitelja posla, a radove smo izvodili na objektima svih namjena: obiteljske kuće, vikendice, vile, poslovno-uredski prostori i objekti, hoteli, restorani, lokali, trgovački prostori te objekti opće namjene: vrtići, škole, domovi zdravlja.

Naše usluge nudimo svima kojima trebaju kvalitetni, pouzdani i profesionalni izvođači svih građevinskih radova i usluga, od izgradnje objekata, adaptacija i uređenja, do uređenja dvorišta i terasa.
Naši su klijenti poznate osobe, ali i “obični” ljudi. Za nas ne postoje veliki i mali naručitelji, nego samo korektni, neovisno o obimu radova. Sa svima stvaramo partnerski odnos i za budućnost.

Kao jamstvo, iza nas su naši kvalitetni radovi, korektan pristup i zadovoljni naručitelji-investitori.
Nazovite i Vi, informirajte se i naručite kvalitetna rješenja i vrhunske izvedbe kod pouzdanog partnera.

Adaptacije Rudi!

DOBRODOŠLI!!!