Adaptacija kupaonica

Renoviranje kupaonice

Početak godine je dobro vrijeme kada je u pitanju adaptacija kupaonice. No ako razmišljate o uređenju kupaonice vjerojatno ćete imati neku svoju ideju ili ćete slijediti trendove u nadolazećoj godini (boje, teksture, materijale, namještaj).
Od pamtivijeka, kupaonica ima veliki značaj u našim domovima te je postala važan kutak, mjesto za opuštanje i uživanje. Dakle, sve počinje s idejom o uređenju, jasna nam je i funkcionalnost naše kupaonice pa se sada u miru posvećujemo dizajnerskim elementima i detaljima.

Adaptacija kupaoniceBoje u kupaonici

Nema sumnje da će i naredna godina biti obilježena pastelnim tonovima, idealnim opuštenu atmosferu. Među njima, pastelno roza, svjetlo plava, svjtlo žuta i svjetlo zelena boja.

Ako se želite poigrati s drugim bojama, siva i bijela boja svakako se preporučuje. Gotovo sve pastelne boje i nijanse koje kombinirate međusobno će se slagati.

Uređenje kupaonice uz jednostavne i izravne linije

Danas se jako cijeni jednostavnost u kupaonicama koja će bez sumnje povećava svaki kupaonski prostor te ponuditi atmosferu koja ne opterećuje. Takva jednostavnost ne znači da je kupaonica dosadna i prazna već suprotno, da je udobno mjesto za opuštanje i uživanje.

Adaptacija kupaonice uz keramičarske radove

Keramičke takozvane mozaik kupaonske pločice i dalje će biti prisutne u mnogim kupaonicama jer razbijaju monotoniju atmosfere. Preporučujemo postavljanje mozaik pločica na pod ili na zid. Ako imate malu kupaonicu jedan zid možete ukrasiti samo jednom bojom pločica, a ostale zidove opločiti pločicama s drugom bojom.

Tuš ili kada, imamo odgovor!

Istina je da su kupke u kadi odlične za opuštanje ali ne daju posebnu draž, posebno ne manjoj kupaonici. Nema sumnje da u posljednje vrijeme tuš kabina sve više prevladava. Razlog je vjerojatno, ubrzani način života s nedovoljno težnje za opuštanje. Funkcionalnost prostora za tuširanje je nepobitna, kod odjeljka za tuširanje, svakako ćete imati više prostora u kupaonici. Osim toga, dizajn boja i linija još će više dolaziti do izražaja.

Drvo u kupaonici

Zahvaljujući materijalima uz naprednu tehnologiju izrade, od sada u kupaonici može biti uključeno i drvo? Prije nekoliko godina ovo je bilo neostvarivo. Današnji proizvodi savršeno imitiraju drvene kupaonske zidne i podne površine. Bit ćete iznenađeni s vizualni efektom koji ćete postići.

Izbor izvođače adaptacijskih radova na uređenju kupaonice

Izaberite pouzdanog izvođača radova, tražite izradu troškova radova s materijalom ili bez materijala, ugovorite početak i završetak radova. Ako s našom tvrtkom dogovorite adaptaciju kupaonice s materijalom, sigurno ćete financijski biti u dobitku. Mi ćemo se besplatno pobrinuti za dopremu materijala koji sami izaberete.

Obratite nam se bez obaveze, nazovite nas i riješite nedoumice kod adaptacija kupaonice. Izvodimo adaptacije u objektima najrazličitijih stilova, tako da smo u mogućnosti i u Vašem prostoru koji zahtjeva adaptaciju, izvesti ono što Vi želite i urediti ga po Vašoj zamisli. Osim vrhunskom izvedbom adaptacijskih radova kod uređenja kupaonice pomoći ćemo stručnim savjetom i najboljim idejama. Nudimo Vam kompletnu uslugu za uređenje kupaonice ključ u ruke – brzo i povoljno.

Kvaliteta radova, korektnost i pouzdanost = Adaptacije Rudi d.o.o..