Ambijent u događanju čovjekovih djelatnosti ima golemu ulogu. Bilo da je riječ o obiteljskoj kući ili stanu gdje živimo svoju osobnu i obiteljsku intimu, bilo da je riječ o prostoru poslovne namjene, atraktivan i funkcionalan ambijent je izuzetno važan. Naša Vam tvrtka nastoji u skladu s Vašim mogućnostima, željama i potrebama to omogućiti. Pri tom se nastojimo Vama maksimalno prilagoditi.

Moderne i uspješne tvrtke vode računa o zahtjevima tržišta i nude izvedbe i uvjek aktualna i originalna rješenja, poštujući pri tom sve standarde.

Naša se izvedbe uklapaju u nove trendove, ali i tradicionalna razmišljanja.
Svakom investitoru – naručitelju ostavljamo dovoljno prostora kako bi mogao pronaći svoj vlastiti izraz koji ga najbolje izražava, a da se pri tom ostvari generalna ideja koja mora zadovoljjiti svim standardima kvalitete, estetike i u prvom redu funkcionalnosti.
Oboružani znanjem, samopouzdanjem, iskustvom, opremljenošću i stručnošću do poznavanja u dušu materijala ali i njihovih mogućnosti, naša će tvrtka zadovoljiti svakog klijenta, ne samo vrhunskom izvedbom radova, kvalitetom ugrađenih materijala, besprijekornom funkcionalnošću, nego će ga zadovoljiti i s estetskog gledišta, prilagodljivošću svakom stilu gradnje i unutarnje uređenosti bilo stambenog, poslovnog ili drugog prostora.
Sistemom “ključ u ruke” opremili smo brojne renomirane tvrtke, trgovačko poslovne centre i prostore, a urbane vile, penthausi i ostali stambeni prostori te objekti pružaju niz od Dubrovnika do Zagreba i dalje.

Profesionalna i vrhunska izrada kada je u pitanju adadaptacija stana po metru kvadratnom. Cijena uređenja uz zidarske radove adaptacije kuće po kvadratu. Dogovor i precizni adaptacijski radovi po m2, adaptacija kupaonice i kuhinje. Adaptacija stana soboslikarski radovi po kvadratu, cijena adaptacije, cijena uređenja stana ili kuće po m2.
Radimo po cijeloj Hrvatskoj

Najbolje rješenje za Vaš prostor – “Adaptacije Rudi”

Renoviranje Kamene stare kuće / Uređenje apartmana i vikendica / Stvaranje ugođaja po želji naručitelja / Terase ugostiteljskih objekata / Uređenja interijera / Uređenje terasa i balkona / Vaš stil