Terase su sastavni dio stambenog prostora. Obogaćuju ga i sjedinjuju s vanjskim prostorom. Taj je prostor namijenjen odmoru i opuštanju nakon stresnog posla, užurbanog dana i svakodnevnih briga. Zato terase uređenjem treba iskoristiti na najbolji mogući način: na njoj se može uživati u prirodi aranžiranoj prema vlastitoj želji, suncu, svježem zraku ili je koristiti kao hobi ili radni prostor, mjesto za druženje s prijateljima, prostor za dječju igru, ali i kao omiljeno mjesto za obavljanje dijela posla iz ureda ili tvrtke… Uređenje mora biti pažljivo planirano i izvedeno kako bi Vaša terasa postigla puni efekti i pružila željeni ugođaj.

Adaptacija terase

Uređenje vrtne terase

Prizemne terase uz obiteljsku kuću su najidealnije mjesto za izgradnju bazena i dodatnih objekata poput raznih nadstrešnica različitih namjena: za natkrivanje peći, sjedećih garnitura, ležaljki, klupa, stolova.
Ovi su prostori uvijek namijenjeni okupljanima prijatelja i kolega.

Terase u sklopu kuća ili stanova

Adaptacija teraseTerase u sklopu kuća ili stana imaju svoje specifičnosti. Otvorene, zatvorene, natkrite ili pretvorene u zimske vrtove, samo su izvedbe koje ovise o Vama. Garniture za sjedenje, sofe, ležaljke i ostali atraktivni komadi namještaja mogu adekvatno poslužiti pri opremanju prostora Vaše terase, ali i da mu daju konačan ugođaj i funkcionalnost prema Vašoj želji i ostvare Vaš stil: moderan, rustikalni, egzotičan, klasičan, itd.

I zato se kod adaptacija terase moraju najprije definirati glavni sadržaji koji se uređenjem, a poslije i opremanjem trebaju omogućiti.
Bez obzira kakva je Vaša terasa i bez obzira na Vaše zahtjeve vezane uz njezino uređenje, dugogodišnje iskustvo nam omogućuje da Vam možemo jamčiti Vaše maksimalno zadovoljstvo u užitku boravka u njezinu ugođaju s estetskog i funkcionalnog aspekta.