Okućnica uređena

Uređenje dvorišta

Uređenje dvorišta daje cjelovitu i potpuniju sliku vašeg objekta. Adaptacija okućnice će otkriti ljepotu kuće, no potrebno je posvetiti se detaljima koje će okoliš oko objektai pretvoriti u poželjan i funkcionan prostor. Tek s kvalitenim projektom za uređenje okućnice, kuća, vila ili vikendica može ponuditi svoj maksimum.
Kod uređenja vodimo računa o važnim stvarima kao što su odvodnja oborniskih voda, pravilno navodnjavanje i korištenje adekvatnih materijala za uređenje. Adaptacija okućnice prati stil izgrađenog objekta, no nije nužno jer sve zapravo ovisi o dogovru i želji naručitelja adaptacijskih radova.

Uređenje dvorišta kao pojedinačna izvedba radova adaptacijskih radova

Naša tvrtka Adaptacije Rudi raspolaže s višegodišnjim iskustvom i praksom, idealan je partner za ovakve složenije adaptacijske poslove. Uređenje dvorišta može se izvesti kao samostalni odnosno pojedinačni poslovi. Naši osposobljeni majstori za zemljane radove, betononsko armiračke i kamenarske i kamenorezačke radove izvesti će sve postavljane graditeljske zadatke bilo da se radi samo o uređenju jednog segmenta dvorišta ili kompletnim radovima na uređenju okućnice.

U nedostatku ideje, nudimo Vam i naša vlastita idejna rješenja i stučneu savjetodavnu pomoć kako bi se zamišljeno vrhunski ostvarilo.

Uređenje dvorišta obuhvaća niz poslova koje možete naručiti i pojedinačno:

  • iskopi mini bagerom, poravnavanje terena
  • izvedba bazena, iskop bazena, sanitarni sustav dovoda i odvodnje, betonarsko-armirački radovi, hidroizolacija, kamenarski radovi i keramičarski radovi
  • planiranje terena i označavanje
  • postava ivičnjaka ili rubnog kamena
  • postava eko kocki, kamenorezački i kamenarski radovi
  • armiračko betonski radovi
  • izgrada nadstrešnice

Jednostavna riješenja kada je u pitanju uređenje dvorišta

Mnogi Vaši problemi mogu se rješiti jednostavnije i na mnogo bolji i bezbolniji način nego što možda zamišljate ako se radovi kvaliteno isplaniraju. uređenje dvorišta zahtijeva stalnu suradnju s klijentom u svakom segmentu pojedinačnih radova pa sve do njegove realizacije. Adaptacija okućnice je uvijek novi izazov za naše majstore jer je konfiguracija i veličina terena za svaki objekat drugačija. Zato naglašavamo kako izvedba radova na uređenu zahtjeva stalne konzultacije s naručiteljem radova ali i kreativnost te izuzetno strpljenje naših majstora.

Prije početka izvođenja radova, sve parametre za uređenje dvorišta potrebno je detaljno dogovoriti i isplanirati. Adaptacija okućnice treba biti maksimalno prilagođena vašim potrebama te potrebama vaše obitelji.

Kamenarski radovi uređenje dvorišta