adaptacije

Uređenje interijera

Uređenje interijera u svrhu funkcionalnog i atraktivnog izgleda

Nije li došlo vrijeme da Vašem prostoru date drugačiji, atraktivniji, funkcionalniji i moderniji izgled?

Naša tvrtka ima višegodišnje uspješno iskustvo u adaptacijama prostora svih namjena. Adaptacije su zahtjevan zahvat, kojega treba pažljivo isplanirati. Time se onemogućuju nepotrebne ispravke, ne troši se nepotrebno novac i vrijeme, a omogućuje uvid u stvarne mogućnosti, prema kojima se određuje obim zahvata.

Adaptacije (uređenja interijera) obuhvaćaju prostore novogradnje, već postojeće prostore (sa ili bez preoblikovanja samog prostora), te prostore koji zahtjevaju prenamjenu i uključuju značajnije građevinske zahvate.

Kod uređenja interijera, obuhvaćeni su svi potrebni građevinski radovi. Ako se radi o uređenju koje se ne izvodi prema projektu, na raspolaganju Vam je naša stručna pomoć u svim segmentima, od stručnog savjeta vezanog uz planiranje prostora, funkcionalnost, odabir najadekvatnijih materijala i sično.

Najčešći radovi kod uređenja interijera su:

  • Montaža sistema suhe gradnje (Knauf, Rigips)
  • Instalaterski radovi (električarski, vodoinstalaterski, grijanje, plin)
  • Soboslikarsko-ličilački radovi
  • Podopolagački radovi (laminati, parketi, suhi estriht)
  • Keramičarski i kamenarski radovi
  • Zidarski
  • Ugradnja stolarije

Kod uređenje vodimo stalnu brigu o koordiniranosti i usklađenosti svih radova kako bi se postigla skladna izvedba i ispoštovali rokovi.

Svaki pojedini rad nudi niz mogućnosti izvedbe koji će naglasti pojedine detalje koji su nužni za isticanje Vašeg stila ili zamisli, učinili cijeli prostor atraktivnim i ugodnim.

Npr. vrlo efektne izvedbe mozaik parketa uklopive u različite prostore kojima je cijeli prostor dobio drugačiji pečat. efektni obzidi kamina uklopljeni u odgovarajući ambijent čime se postiže određeni ugođaj, dekorativni kameni zidovi u kombinaciji s opekom, dekorativna opločavanje kamenom zidnih površina, efektne postave drvenih stropnih greda u moderno dizajniranom prostoru, opločavanja hodnika, oblaganja zidnih stijena drvetom.

U mogućnosti smo ispuniti sve Vaše zahtjeve u pogledu izvedbe, ma kako ti zahtjevi bili visoki.

Soboslikarski radoviDodatne opcije

Ne smijemo zaboraviti ni mogućosti sistema suhe gradnje u izvedbi spuštenih stropova, pregradnih zidova, kliznih stijena, ugradbenih ormara. Sve je ovo samo djelić repertora s kojim raspolažemo, a čime ćemo Vaš prostor, maksimalno funkcionalan i kvalitetno izveden, pretvoriti u prostor kakav ste oduvjek željeli.

Sve mogućnosti koje su Vam na raspolaganju ovise o Vašiim željama i potrebama.

U korektnom, otvorenom dogovoru, sve ćemo definirati i maksimalno se Vama prilagoditi. Svojim umijećem i stručnošću, na raspolaganju smo svima koji žele funkcionalan, atraktivan i kvalitetno izveden prostor bez obzira na njegovu veličinu, namjenu i Vaše želje.

Adaptacije Rudi!